ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εργαζόμενοι στα Ελληνικά Γράμματα- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη, 22 Σεπτέμβρη 2010, στις 12:45 τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας δεν πραγματοποιήθηκε. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, της επιτροπής αλληλεγγύης αλλά και σύσσωμη οι υπό απόλυση εργαζομένων των Ελληνικών Γραμμάτων βρίσκονταν έξω από το Υπουργείο στην ώρα τους.
Αντίθετα, η πλευρά της εργοδοσίας με προσχηματικές δικαιολογίες περί μη έγκαιρης ειδοποίησης προτίμησε να μην εμφανιστεί και να ζητήσει αναβολή.

Με τη στάση του αυτή, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη επιδεικνύει με τον πιο κυνικό τρόπο την αδιαφορία του για τους εργαζόμενους που αγωνιούν για τις θέσεις εργασίας τους. Συνεχίζει την τακτική της αδιαλλαξίας αρνούμενος να παραστεί ακόμα και σε προγραμματισμένη συνάντηση με θεσμικούς φορείς όπως το Υπουργείο Εργασίας.
Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να τους κάνουν τη χάρη και να σταματήσουν τον αγώνα.
Με πρωτοβουλία μας ορίστηκε νέα συνάντηση γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορεί να βρεθεί λύση διασφάλισης των θέσεων εργασίας μας.
Την επόμενη Τετάρτη, 29 Σεπτέμβρη, όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο του βιβλίου θα απεργήσουν και θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 11:30 για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια του ΔΟΛ.
Σωματείο Εργαζομένων στα «Ελληνικά Γράμματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: