ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι μαθητές και την φετινή χρονιά συνεχίζουν να φυτεύουν στα καμένα


dentr_Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας- τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων ,  σε συνεργασία με το Δασαρχείο Χαλκίδας, συνεχίζουν για τρίτη χρονιά τις
δεντροφυτεύσεις  στα καμένα, με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων του νομού και περιβαλλοντικών ομάδων αυτών,.
Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012, με την συμμετοχή μαθητών και των περιβαλλοντικών ομάδων από το Γυμνάσιο Ψαχνών , το ΕΠΑΛ Ψαχνών  και το Γενικό Λύκειο Ψαχνών, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές και καθηγήτριές  τους, με πολύ κέφι και ενέργεια φύτευσαν Κυπαρίσσια , βελανιδιές, Πεύκα , Κουκουναριές Πικροδάφνες κ.λπ., στην περιοχή Καλκανδρί στα Ψαχνά που είχε καεί στο παρελθόν . Η δεντροφύτευση ήταν συνέχεια των  δεντροφυτεύσεων της προηγούμενης  χρονιάς στην ευρύτερη περιοχή, με νέες φυτεύσεις, αλλά και  αντικατάσταση φυτών που δεν τα κατάφεραν να ΄΄επιζήσουν΄΄  από την περσινή δεντροφύτευση.
dentr_1Στην Δεντροφύτευση συμμετείχαν και βοήθησαν τους μαθητές οι εθελοντές Δασοπυροσβέστες  Ψαχνών και υπάλληλοι του Δασαρχείου Χαλκίδας .
Συντονιστές από την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας ήταν ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων , Νεκτάριος dentr_2Καντανολέων και από το Δασαρχείο Χαλκίδας η Αποστόλου Ολυμπία και ο  Παλαιολόγος Κωνσταντίνος

1 σχόλιο:

Blog27999 είπε...

Do this hack to drop 2 lbs of fat in 8 hours

More than 160,000 women and men are hacking their diet with a simple and SECRET "liquids hack" to drop 2lbs each night as they sleep.

It is very simple and works every time.

This is how to do it yourself:

1) Hold a glass and fill it up half full

2) Then do this awesome hack

you'll be 2lbs skinnier when you wake up!