ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΚΕ: Η τρομοκρατία δε θα περάσει! - Στα Δικαστήρια με Π. Χρονόπουλο


Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) και η τρόικα συνεχίζουν τα μέτρα σφαγής της εργατικής τάξης, εντείνονται με τρόπο προκλητικό
οι διώξεις σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, πρωτοπόρων εργατών και φτωχομεσαίων αγροτών.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα 26 Μάρτη δικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου ο γραμματέας της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ, μετά από μήνυση του πρώην δημάρχου Ζαχάρως (τώρα έκπτωτου) Πανταζή Χρονόπουλου. Αιτία η ανακοίνωση της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ, ενάντια στην πολιτική που ιδιωτικοποιούσε την παραλία της περιοχής της Ζαχάρως.

Αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά ο ταξικός ρόλος της «δικαιοσύνης», όπου με ιδιαίτερη ευκολία συντάσσει κατηγορητήρια, ποινικοποιώντας έτσι την απρόσκοπτη πολιτική δραστηριότητα.
Ο στόχος είναι καθαρός. Επιδιώκουν με την ένταση των δικαστικών διώξεων την τρομοκράτηση του λαϊκού κινήματος, να σκύψει ο λαός το κεφάλι και να θυσιαστεί στον βωμό των κερδών του κεφαλαίου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην περιοχή της Κ.Ο. Πελοποννήσου – Ζακύνθου – Κεφαλλονιάς είναι σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες δεκάδες διώξεις και καταδίκες συνδικαλιστών με αφορμή κινητοποιήσεις.
Αλήθεια: από πότε το ΚΚΕ θα πρέπει να παίρνει την άδεια από το αστικό κράτος και τους θεσμούς του (δήμαρχοι κλπ) για να βγάλει ανακοίνωση, δημοσιοποιώντας έτσι τις πολιτικές του θέσεις;
Το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών, του λαϊκού κινήματος δεν θα περάσει.
Θα εντείνουμε την προσπάθεια με μεγαλύτερο πείσμα για την ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, την οργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού γενικότερα, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας και τη νικηφόρα αντεπίθεση της.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του νομού μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα, σε λαϊκή εγρήγορση και επαγρύπνηση.
Καλούμε τους αγωνιστές, τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία του νομού μας με αποφάσεις τους να καταδικάσουν την προκλητική αυτή δίωξη.
Δίνουμε δυναμική απάντηση με συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια του Πύργου, την Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 9 π.μ.

1 σχόλιο:

Blog27999 είπε...

As claimed by Stanford Medical, It is in fact the SINGLE reason women in this country get to live 10 years more and weigh 42 lbs lighter than we do.

(And by the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

Click this link to uncover if this little questionnaire can help you unlock your real weight loss potential