ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΡΕ ΟΥΣΤ..... Ο ΜΟΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!



Βρέχει στάχτες..ο ήλιος ματωμένος και οι κρατούντες ακόμη μια φορά φοβούνται μήπως και ξυπνήσουν οι αποκοιμισμένες συνειδήσεις!!!

Μαύρη επέτειος με μια μεγάλη καταστροφή, αυτή την φορά για την Αττική τελικά δεν έμαθαν τίποτα από την τραγωδία το 2007; όταν το πάθημα δεν γίνετε μάθημα τότε σίγουρα οι κρατούντες είναι άχρηστοι.

τώρα δώστε πάλι τα τριχιλιαρα να δούμε αν οι εύποροι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών θα αντιδράσουν όπως οι "φτωχοί" κάτοικοι της Ηλείας.....Από τον "στρατηγό άνεμο" στα ...πεύκα που αρπάζουν εύκολα" ......"όσο ωραία και αν είναι τα πεύκα είναι ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες κατάσβεσης" , δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ακόμη δεν τον πήραν με τις ντομάτες!!!! ένα εγκληματικό κράτος συνεχίζει την τελειωτική καταστροφή του περιβάλλοντος! Στην Ηλεία οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις και τα λόγια έμειναν λόγια...ουδέποτε το κράτος πήρε στα σοβαρά το περιβάλλον και τους ανθρώπους ,σοβαρά παίρνει μονάχα τις μίζες και τα φράγκα .. ΡΕ ΟΥΣΤ....Ο ΜΟΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


WWW.KAMENA.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: