ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Έγχρωμη TV Ασπρόμαυρη Ζωή


Πολλοί θεωρούμε ότι ο καιρός της τηλεόρασης πέρασε ανεπιστρεπτί , όμως δεν είναι έτσι. Απλώς μεταμφιέστηκε , φόρεσε λαμπερά και φανταχτέρα ρούχα, φτιασιδώθηκε και ζει ανάμεσα μας. Η προβολή και η εμπορευματοποίηση του πόνου, της ανοησίας , της αδεξιότητας των άλλων για να διασκεδάζουμε οι άλλοι, καλά κρατεί βρισκόμαστε στην τηλεοπτική αρένα όπου όλα ξευτελίζονται και πωλούνται. Ακόμα και η ίδια η ζωή.. Τα ριαλιτι σοου που νομίζαμε ότι ξεπεράστηκαν ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ : Η δημόσια ολλανδική τηλεόραση BNN ετοιμάζεται να προβάλει στο κοινό μία νέα εκπομπή ριάλιτι, κατά την οποία τέσσερα ζευγάρια θα «δανείζονται» ένα μωρό, ένα παιδί κι έναν έφηβο, για ένα διάστημα οκτώ εβδομαδιαίων εκπομπών. «Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκπομπής θα κάνουμε τη γνωριμία των ζευγαριών κι η ένταση θ' αυξηθεί αμέσως. Κατά τη δεύτερη εκπομπή θα μπορέσουν ν' αντιληφθούν έως ποίου σημείου η φροντίδα ενός μωρού επί 24 ώρες το 24ωρο μπορεί ν' αναστατώσει τη ζωή τους», τονίζει στο δελτίο Τύπου του το ΒΝΝ. ΡΙΑΛΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!
ΕΓΧΡΩΜΗ TV ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ…. To είδα πρόσφατα γραμμένο σε έναν τοίχο και σκέφτηκα πως ίσως Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ THN TV

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ασπρόμαυρη Ζούγκλα έγινε η τηλεόραση. Όλοι πνίγονται για να βγάλουν λεφτά και καταποντίζουν την κρίση μας στο βάραθρο του τίποτα.