ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ‘’ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ’’

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την προκλητική, απαράδεκτη και εκβιαστική συμπεριφορά της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός» (Κατασκευή Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνας-Τσακώνας), της οποίας οι εταιρείες που την συναποτελούν πραγματοποιούν καθημερινά απολύσεις εργαζομένων.

   

    Η κοινοπραξία που έχει προκλητικότατα ευνοηθεί με μια σειρά από όρους αλλά και με την προείσπραξη υψηλότατων διοδίων, θα ‘πρεπε να είναι πιο σεμνή και ευαίσθητη προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

   

    Αντιθέτως, απολύει καθημερινά εργαζόμενους όπως έκανε η συμμετέχουσα εταιρεία VINCI, η οποία απέλυσε 27 και σχεδιάζει την απόλυση άλλων 40 εργαζομένων.

   

    Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του ΕΚ Πάτρας, των εργαζομένων του σωματείου η «ΓΑΛΑΡΙΑ» και όλων των εργαζομένων στη κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, για τη διασφάλιση ΟΛΩΝ των θέσεων εργασίας.

   

    Καλούμε την κοινοπραξία και ειδικότερα την εταιρεία VINCI, να ανακαλέσουν άμεσα τις απολύσεις, καθώς επίσης και τα Υπουργεία Εργασίας και Υποδομών να παρέμβουν, ώστε να ακυρωθούν οι εκβιαστικές συμπεριφορές της κοινοπραξίας «Ολυμπία οδός».

    


    

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: