ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

25/08/07....25/02/08 ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ : 6 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ


ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ !!!!

Πολλά εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση, σχεδόν τίποτα δεν υλοποιήθηκε. τα σπίτια τα οποία είχαν υποσχεθεί ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμα ακόμη δεν έχουν καν ξεκινήσει, οι επιδοτήσεις ενοικίου δεν έχουν ακόμη χορηγηθεί στους δικαιούχους. Και μέσα σε όλα αυτά καταπατητές και βοσκοί κάνουν παρτυ στις καμένες περιοχές.
Εννιακόσιες χιλιάδες στρέμματα γης έγιναν στάχτη μόνο στην Ηλεία τον περασμένο Αύγουστο, 46 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους , χιλιάδες ζώα καηκαν, εκατοντάδες σπίτια και αποθήκες καταστραφήκαν ολοσχερώς.
Και για αναδάσωση, μόνο στον Κρόνιο λόφο να μην τον δουν έτσι οι ξένοι στην αφή της ολυμπιακής φλόγας, όσο για τις υπόλοιπες καμένες εκτάσεις υπάρχουν διαφορά σχέδια «ανάπτυξης» από ξενοδοχεία στο δήμο Ζαχάρως ως χωματερή στο δήμο Ωλένης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
www.kamena.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σευχαριστώ Ανδρέα.. την καλησπερα μου:)

marianaonice είπε...

Φίλε μου καταλαβαίνω τι γίνεται και δεν περίμενα τίποτε καλλίτερο! Στο ποστ μου "μαύρο - άσπρο" έχω ένα δημοσίευμα της Έλενας Ακρίτα για τις υποσχέσεις που δόθηκαν προεκλογικά και που με άγγιξε πάρα πολύ...

lena είπε...

kalhmera file mou

isos h lysh sta problhmata mas einai mia

na arxisei to kratos na doyleyei toso kala oso to parakratos kai h oikonomia toso kala oso kai h paraoikonomia (klemeno einai ayto )

mono ayth th lysh blepw

lena

Ανώνυμος είπε...

μια ήρεμη νύχτα να έχεις..:)

panagiota είπε...

Φοβάμαι πως ούτε τους επόμενους 6 θα κάνουν κάτι,δυστυχώς!
Καλημέρα...