ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ.....ΚΑΜΕΝΑ!!!



Ο ΜΑΚΗΣ παρέα με το δήμαρχο της αρπαχτής, επισκέφτηκε την καμένη Ηλειακη γη. Φήμες που ήθελαν τον ΜΑΚΗ να μοιράζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισε με τον «ιδρώτα» του, από την πώληση της εφημερίδας ΘΕΜΑ, τελικώς δεν επαληθευτήκαν.
Μίλησε με τον απλό εκεί κόσμο, δηλαδή με επιχειρηματία που είχε βιοτεχνία στην Βουλγαρία!!!!! Με αγρότη του χωριού ΡΟΒΙΑΤΑ (δεν είναι πυρόπληκτο χωριό) που το μηνιαίο εισόδημα του είναι 2000ευρω!!!!!!και με επιχειρηματία που εχει βενζινάδικο – ταβέρνα , η συζήτηση έγινε με φόντο τα στριπτιζαδικα του κάμπου της Ηλείας. Εθεάθη να πίνει ποτάκια με τον δήμαρχο ,ναι αυτόν τον δήμαρχο που συμφωνά με" Το Κουτί της Πανδώρας" του δημοσιογραφου κωστα ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ περιοχές NATURA στην περιοχη του δήμου ΖΑΧΑΡΩΣ, πρόκειται για πρώην αστυνομικό,
ο οποίος μπήκε στην υπηρεσία του Ευάγγελου Γιαννόπουλου. Εγινε όμως γνωστός στο Πανελλήνιο όταν ο Χρήστος Μαυρίκης, κατηγορούμενος το 1989 για την υπόθεση των υποκλοπών, δήλωσε πως το μεγάλο τμήμα του υλικού από τις υποκλοπές το κρατά καλά φυλαγμένο ο φίλος του Πανταζής Χρονόπουλος. Σε αυτή τη δήλωση του Μαυρίκη, σύμφωνα με πολλούς, κρύβεται η δύναμη του Χρονόπουλου, μια και -όπως αναφέρουν- «αν στ’ αλήθεια κρατά υλικό από τις υποκλοπές πολιτικών, τότε κρατά και πολλούς πολιτικούς
Ο ΜΑΚΗΣ όμως σαν σύγχρονος «ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ» δεν «καταλαβαίνει» τίποτα, και ας ξέχασε να επισκεφθεί τα πυρόπληκτα χωριά που πραγματικά δεν έχει γίνει κάτι, αφού την Μακιστο και την Aρτεμιδα έχουν αναλάβει την αναστύλωση τους η δημοκρατία της Κύπρου και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, μάλλον δεν ήθελε να «λερώσει» το πολυτελέστατο τζιπάκι του!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apsogo....exoume aganaxtisei me oloys aytoys poy poylane ton pono toy anthrwpoy kai ginontai ploysioi!

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μα δεν υπάρχει κανείς να ρίξει μια μεγάλη κλωτσιά σε αυτον τον περιέργο δήμαρχο????οσο για τον ΜΑΚΗ,τι να πώ τα λέει ολα το άρθρο!!!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

τα σχόλια όλων περιττεύουν... τα είπες όλα!!!

Lakonika είπε...

Μάκης΄, Μάκης αλλά έχει εκπομπή! Δηλαδή μπορεί να κατευθύνει και να διαμορφώνει την κοινή γνώμη...Να έχει και ασυλία με οποιαδήποτε κυβέρνηση, δυστυχώς..
-Καλή δύναμη σε σας στην Ηλεία..

andreas athanasopoulos είπε...

ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....
ΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ
LAKONIKA ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Η μεγαλύτερη πυρκαϊά είναι η αλητεία
των περιφερόμενων ταγών της εξουσίας που τάζουν λαγούς και κάνουν τους λαγούς μετα...

Ομως σε μια χώρα που πίνει ορυκτέλαια, κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν ξεσηκώνεται, κανείς δεν ρωτά
που ήταν αυτοί οι μετά τη φωτιά ήρωες, πριν ανάψει η φωτιά ?????????????????????????

Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για "γραφικούς"...

Τώρα αυτοί είναι διαχειριστές ανθρωπιστικής βοήθειας και μεταπωλητές της φτηνής καμένης γης μας

"ζαχαρούλα.." είπε...

πέρασα να πω μία καλησπέρα!!! πως πάνε τα πράγματα εκεί?

andreas athanasopoulos είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! αν πω μια χαρα θα ειναι ψεμα....απλα προσπαθουμε να κρατησουμε τον τοπο μας ζωντανο!!!!ευτυχως απο ο απλος κοσμος μα βοηθησε πολυ τις πρωτες μερες μετα την καταστροφη!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου φίλε συμφωνώ απόλυτα με όσα λές για τον "Εκπρόσωπο της Δημοσιογραφικής αλητείας -"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ"- Μάκη Τριανταφυλλόπουλο- τον είχα χαρακτηρίσει έτσι στόν αέρα, σε εκπομπή του 2/2/07- Όσον αφορά τον Πανταζή να κάνω κάποιες διευκρινίσεις. Όντως ήταν μέχρι το τέλος 1985 υπεύθυνος ασφαλείας του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου, για το αρχείο Μαυρίκη δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά καλό θα είναι κάποτε να ανοίξει για να μάθουμε όλοι για τα κουμάσια που θα υπάρχουν εκεί μέσα. θυμάμαι όταν πήγαινε στο γραφείο του ο Ευάγγελος, πρίν κάνει οτιδήποτε άλλο, σήκωνε το τηλ. κι έλεγε¨"κοριέ καλημέρα, μη ξεχάσεις να βάλεις κασέτα". Στα λέω αυτά γιατί για πολλά χρόνια διετέλεσα γραμματέας και δ/ντής του ιδιαίτερου γραφείου του. είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Πελοπόννησο -Αρκάδας ων- και ιδιαίτερα στην Ηλεία και Αχαία. αυτά πρός το παρόν και καλό θα είναι ανθρώπους σαν την Πιπιλή που "ανθούν" στα αγκάθια της Ν.Δ. να μην τους κονταίνουμε αλλά να υψώνουμε για να παίρνουν κουράγιο και να τα λένε ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
καλή σου μέρα
Αργύρης Σιδέρηςhttp://skeftomasteellhnika.blogspot.com/