ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΟΛΟΗΣ

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Φολόης , την Τρίτη 29 Οκτωβρίου , η πλειοψηφούσα παράταξη με απόφασή της επέβαλε ένα επιπρόσθετο οικονομικό βάρος στις τσέπες των δημοτών μας .
Με αβάσιμα στοιχεία και χωρίς στοιχειώδη επεξεργασία των συνθηκών της κοινωνικής ζωής του δήμου Φολόης αποφάσισε αύξηση των τελών καθαριότητας και των τελών φωτισμού κατά 68%- 70% . Μια φορομπηχτική απόφαση , η οποία πάρθηκε παρά την αντίδραση της αντιπολίτευσης και την έκκλησή της περί του αντιθέτου. Η παράταξη της δημοτικής αρχής αγνόησε το γεγονός των δύσκολων ημερών που διέρχονται κυρίως τα λαϊκά στρώματα αλλά και την συμφωνία όλων των αναλυτών ότι θα ακολουθήσουν χειρότερες εποχές και «ελαφρά τη καρδία» με οκτώ (8) υπέρ επέβαλε χαράτσι στους δημότες για τα επόμενα δύο χρόνια .
Η Δημοτική Ένωση Φολόης υπερασπιζόμενη την θέση της να μην υπάρξει καμία αυξηση που θα επιβαρύνει τους πολύπαθους και πυρόπληκτους συμπολίτες μας αλλά και σε συνδυασμό με την διαπίστωση παραβάσεων του Δημοτικού Κώδικα κατά την συζήτηση των θεμάτων διαμαρτυρόμενη απεχώρησε από την συνεδρίαση .Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταγγέλλει προς τους δημότες της Φολόης ότι για μια ακόμα φορά η αντιπολίτευση δεν εισακούστηκε από την πλειοψηφία της μίας (1) ψήφου.


Για την Δημοτική Ένωση Φολόης

Θεόδωρος Δ. Παπαηλιού

Δεν υπάρχουν σχόλια: