ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Γνωρίζοντας τις ομορφιές της Ηλείας…

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ»
Τα μέλη της Hellas GPV Club – λάτρεις των ανακατασκευασμένων Στρατιωτικών 4Χ4 τζιπ, είχαν την χαρά αυτήτη φορά να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Ηλείας, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Συλλόγου Γουμεριωτών Ηλείας.
Οι άνθρωποι της GPV Club, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος Χρήστος Ρούσσης και ο Χάρης Χαραμης, φιλοξενήθηκαν στο καταφύγιο του Συλλόγου Γουμεριωτών,γεύτηκαν και απόλαυσαν παραδοσιακά τοπικά φαγητά ενώ γνώρισαν και την γραφική και πανέμορφη ορεινή Ηλεία. Επισκέφθηκαν, με τη συνοδεία του προέδρου του Συλλόγου Γουμεριωτών Παν. Αχιλλεόπουλου, τον Αστρά και τη
Δίβρη, το Πανόπουλο, το Δρυοδάσος της Φολόης και τα χωριά της περιοχής –Κούμανι, Φολόη, Μηλιές, Πέρσαινα,Αγια Άννα- ενώ κατέβηκαν και λίγο πιο χαμηλά, στα χωριά Νεράιδα, Κρυονέρι και Χελιδόνι. Εκεί μάλιστα, τους ξενάγησε ο κάτοικος του χωριού Άγγελος Παπαδόπουλος, στην περιοχή «Μαργαζί» όπου έχουν βρεθεί οι Μυκηναϊκοί τάφοι.
Δεν παρέλειψαν όμως να κάνουν και μια καλή…βόλτα στις ομορφιές του Γουμέρου, που αποτέλεσε και το «ορμητήριό» τους στην Ηλεία, επισκεπτόμενοι τα φαράγγια, τις μονές, και άλλα αξιοθέατα.
Ο καθαρός αέρας, η δύναμη της φύσης που αναγεννιέται και πάλι μέσα από τις στάχτες και η θέα που είχαν
την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες στο σύντομο πέρασμά τους από την Ηλεία, είναι στοιχεία που τους έκαναν να εκφράσουν την επιθυμία να επισκεφθούν και πάλι
την όμορφη Ηλεία.
ΠΗΓΗ:ΠΑΤΡΙΣ ΗΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: