ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ KINHTHΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ

ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

…..Βροντοφώναξαν εκατοντάδες κάτοικοι στο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ την Κυριακή 29 Μαρτίου. Οι μεγάλοι, οι μικροί βρέθηκαν ξανά ενωμένοι εναντία στο έγκλημα που δρα κάθε λεπτό δίπλα τους.
Ξεχύθηκαν στους δρόμους, πιστοί στο ραντεβού τους για άλλη μια φορά, φώναξαν με τέτοια δύναμη, βρέθηκαν κάτω από τα κτήρια που φιλοξενούν τον (θάνατο δια ακτινοβολίας) τιε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, έδειξαν την απόγνωση……έδειξαν την οργή τους. Και θα συνεχίσουν.
Πανό , συνθήματα, εκατοντάδες πρόσωπα με ένα κοινό στόχο: να χτυπήσουν την ασυδοσία και την απληστία! Να αποκτήσουν ΞΑΝΑ το δικαίωμα στην ΥΓΕΙΑ και την καλή ποιότητα ζωής.
Δίνεται μια μάχη στο Ελληνορωσσων και δέχονται χτυπήματα από παντού, χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως ενώ την πέμπτη και παρασκευή 26 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα είχε πραγματοποιηθεί αφισοκολλήσεις στην περιοχή εν όψει της κυριακάτικης διαμαρτυρίας, το πρωινό του Σάββατου 28/03 δεν υπήρχε αφίσα. Μέχρι το βραδύ όμως η περιοχή είχε γεμίσει ξανά! Ακόμη περισσότερες.
Γιατί όσες και αν σκίσετε κύριοι, θα υπάρχουν πάντα και άλλες.
Όσο μας χτυπάτε, μας μαθαίνετε να σηκωνόμαστε δυνατότεροι.
Οι φωνές μας θα δυναμώνουν μέχρι να μην σας αφήνουν να κοιμηθείτε, μέχρι να μετατραπούν σε ερινύες που σας καταδιώκουν. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ …ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: