ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Κ. Κ. Ε. «Παροχές Παπανδρέου – παροχές στο μεγάλο κεφάλαιο»


Αυστηρή κριτική προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σχετικά με τις εξαγγελίες που έκανε κατά την επίσκεψή του στην Ολυμπία , έκαναν τα μέλη της Ν.Ε. Ηλείας του Κ. Κ. Ε. με συνέντευξή του στα τοπικά ΜΜΕ την Τετάρτη 13 10 09.Τον κύκλο των τοποθετήσεων άνοιξε ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρήστος Γιάνναρος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα όσα υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός για την πυρόπληκτη Ηλεία έχουν ως σκοπό να δώσουν πακτωλό χρημάτων προς το μεγάλο κεφάλαιο . Ο κ Γιάνναρος τόνισε ακόμα ότι το κόμμα του διεκδικεί πραγματική αποκατάσταση για τους πυρόπληκτους .
 Ο επόμενος ομιλητής ο Χρήστος Γιαννόπουλος ,μέλος της Ν. Ε. αλλά και πρόεδρος της Ο. Α. Σ Η. τόνισε ότι οι όποιες παροχές προς τους αγρότες θα είναι αντίστοιχες με το παράδειγμα των αγροτών που κλήθηκαν να πληρώσουν για την συμπλήρωση των αιτήσεων του ΟΣΔΕ είτε επειδή ήταν αγρότες συνταξιούχοι , είτε είχαν και κάποιό εξωγεωργικό εισόδημα.. Ο κ. Γιαννόπουλος κάλεσε τους αγρότες να διεκδικήσουν  με  αγώνες αυτά που τους ανήκουν .
  Τέλος ο Φάνης Τεφάνης γραμματέας του Ν.Σ.  Ηλείας της ΚΝΕ ζήτησε οι νέοι , οι άνεργοι , οι μαθητές και οι φοιτητές να αγωνιστούν μαζί με τους πυρόπληκτους για την αποκατάστασης της κοινωνικής και οικονομικής  ζωής της υπαίθρου της Ηλείας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: