ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Ο ΜΙΚΗΣ....ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

O Θέμος με τα 5 εκατομμύρια είναι ελεύθερος και έχει θέμα, ο Μάκης κιτρινίζει τον κόσμο χωρίς θέμα. ο Κουκοδήμος το χάσε το άλμα, ο Κλαδάς σφυρίζει ανέμελα ,ο δικηγόρος Νικολουτσόπουλος θέλει δήθεν να φουντάρει …..η μόνη που τιμωρείτε είναι αυτή η Τσέκου …..και μόνο για αυτό έχει αρχίσει και μου γίνετε συμπαθής.
Και μέσα σε όλα αυτά η κραυγή του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ότι «ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ» και συνεχίζει ότι εδώ υπάρχει μόνο η ελευθερία του ιδιοκτήτη και των περί αυτόν, του κόμματος, του κράτους και των… Αμερικάνων που κινούν τα νήματα και τελειώνει λέγοντας πως ο λαός μας έχει πια καταλάβει ότι η εθνική μας αρρώστια ονομάζετε καρκίνος και χρειάζεται νυστέρι. Κι εμείς δεν βλέπουμε χέρια ικανά να το κρατήσουν , μιας και στα πολιτικά μας «νοσοκομεία» Διαφεντεύουν τα συνδικάτα των νοσοκόμων που έχουν κάνει πέρα τους γιατρούς.
Όσο για την Γιουροβίζιον ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ…ένα μόνο να πω στο κρατικό μας κανάλι ότι με τα λεφτά αυτά που δώσατε για αυτή την βλακεία αν τα δίνατε για αναδασώσεις τότε στα αλήθεια θα ξεχωρίζατε από τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας η καλύτερα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ!!!
WWW.KAMENA.BLOGSPOT.COM

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια καλημέρα βρήκα πεσμένη.. τη χώρισα στα δυο και σου χαρίζω τη μισή..

Ανώνυμος είπε...

Τι μεγάλο σκάνδαλο γίνεται στην Ερτ!
Σκορπά εκατομμύρια ευρώ χωρίς λόγο και απροκάλυπτα. Ο κρατισμός των ημετέρων σε όλο του το μεγαλείο!