ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2008

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ.....Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ωλένης Ηλείας έφεραν ξανά στην επιφάνεια το θέμα των σκουπιδιών , και την δημιουργία χωματερής λίγο έξω από το χωριό Πεύκη και μέσα στο καμένο δάσος, αυτή την φορά όμως η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη όπως την προηγουμένη συνεδρίαση τους τον Νοέμβριο. Μειοψήφησε η αντιπολίτευση, δεν ξέρουμε αν τελικώς η αντιπολίτευση ξαφνικά απέκτησε ευαισθησία για το περιβάλλον η το κάνει επειδή η τωρινή δημοτική αρχή ανακάλυψε έργα «φαντάσματα» της προηγουμένης δημοτικής αρχής που τώρα είναι αντιπολίτευση.
Έπρεπε από την αρχή η αντιπολίτευση να μην δεχτεί την δημιουργία της χωματερής….σημασία έχει πάντως πως η χωματερή μάλλον δεν θα δημιουργηθεί και αυτό είναι αποτέλεσμα των κοινοτοποιήσεων των συλλόγων ΓΟΥΜΕΡΟΥ και ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ όπως και των άπλων κατοίκων των εκει χωριών. Διότι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων συμφώνησαν , το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής που το έκαναν λέει από κομματική πειθαρχία….μάλιστα εκεί καταντήσαμε να βάζουμε πάνω από την ίδια μας την ζωή τα κόμματα ξεχνώντας οτι η οικολογική καταστροφή που θα προκληθεί από τη μόλυνση στο έδαφος και στον υδροφόρο ορίζοντα από τα στραγγίδια θα είναι πολύ μεγάλη ακόμη και για την ίδια την ζωή όσων ζουν εκεί! Βέβαια η λύση δεν είναι τα σκουπίδια να παραμείνουν στο Μουζάκι Ηλείας και καλά έκαναν οι κάτοικοι και ξεσηκώθηκαν(αν και κάπως καθυστερημένα) είναι καιρός να απαιτήσουμε εδώ και τώρα όλοι μαζί την δημιουργία των ΧΥΤΑ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
www.kamena.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

See Here or Here

NICK7 είπε...

ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ

kwstas goumero είπε...

Αντιπολίτευση και δημοτική αρχή το σωστό θα ήταν να τα βρούν για το καλο του τόπου μας!για τα σκουπίδια καλο είναι να ξεχάσουν την θέση κοντα στην πεύκη και να κάτσουν χάμω να βρουν μια λύση!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色