ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ,
Ό,τι ζήτησαν στην ανοιχτή συνέλευση που πραγματοποίησαν αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής Ελληνορώσων το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαρτίου στο γήπεδο Μπάσκετ της οδού Βλάχου.
Προστασία από την ακτινοβολία που δέχονται καθώς η περιοχή έχει μετατραπεί σε «γκέτο» των εταιριών κινητής τηλεφωνίας με κεραίες σε κάθε ταράτσα. Σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους, τα δωμάτιά τους…. Τα «άσυλά» τους.
Ο θυμός και η απόγνωση ξεχείλιζαν. Απελπίστηκαν όταν σκέφτηκαν το κράτος, αναρωτήθηκαν για την ξεδιάντροπη αδιαφορία των συνανθρώπων τους (επιχειρηματιών και ιδιοκτητών κτιρίων όπου βρίσκονται οι κεραίες) ,βρήκαν τη δύναμή τους όταν ενώθηκαν.
Μπορεί η πολιτεία να κάνει τα στραβά μάτια. Μπορούν οι ιδιοκτήτες κτιρίων να αποστρέφουν το βλέμμα στο όνομα του χρήματος. Η τραγωδία όμως δεν κάνει εξαιρέσεις.
Βέβαια ο απλός πονοκέφαλος, μία ασήμαντη ρινορραγία ,η τραγικότητα μιας αποβολής ή ένας καταλυτικός καρκίνος μπορούν να δημιουργούν φόβο ,δέος, τρόμο, πανικό, αλλά τα κινητά δουλεύουν κι έτσι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Η εγκληματική ανοχή των υπευθύνων, η αμέλεια και ανευθυνότητα του κράτους, του κάθε κράτους, της κάθε κυβέρνησης μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Αν παντού υπάρχουν τέτοιοι κάτοικοι, αν έχουν τη δύναμη να ενώνονται, ας ακολουθήσουν το παράδειγμα της περιοχής Ελληνορώσσων . Θα βγουν νικητές.
Και μπορούν ν’αφήσουν τους τιποτένοιυς, τους απάνθρωπους, τους μηδαμινούς να στέλνουν sms μεταξύ τους και να αυτοκτονούν κάτω από τις κεραίες.
Απλά ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ!!!
Άσπα Μπέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: