ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ.....Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!!!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ωλένης Ηλείας έφεραν ξανά στην επιφάνεια το θέμα των σκουπιδιών , και την δημιουργία χωματερής λίγο έξω από το χωριό Πεύκη και μέσα στο καμένο δάσος, αυτή την φορά όμως η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη όπως την προηγουμένη συνεδρίαση τους τον Νοέμβριο. Μειοψήφησε η αντιπολίτευση, δεν ξέρουμε αν τελικώς η αντιπολίτευση ξαφνικά απέκτησε ευαισθησία για το περιβάλλον η το κάνει επειδή η τωρινή δημοτική αρχή ανακάλυψε έργα «φαντάσματα» της προηγουμένης δημοτικής αρχής που τώρα είναι αντιπολίτευση.
Έπρεπε από την αρχή η αντιπολίτευση να μην δεχτεί την δημιουργία της χωματερής….σημασία έχει πάντως πως η χωματερή μάλλον δεν θα δημιουργηθεί και αυτό είναι αποτέλεσμα των κοινοτοποιήσεων των συλλόγων ΓΟΥΜΕΡΟΥ και ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ όπως και των άπλων κατοίκων των εκει χωριών. Διότι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων συμφώνησαν , το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής που το έκαναν λέει από κομματική πειθαρχία….μάλιστα εκεί καταντήσαμε να βάζουμε πάνω από την ίδια μας την ζωή τα κόμματα ξεχνώντας οτι η οικολογική καταστροφή που θα προκληθεί από τη μόλυνση στο έδαφος και στον υδροφόρο ορίζοντα από τα στραγγίδια θα είναι πολύ μεγάλη ακόμη και για την ίδια την ζωή όσων ζουν εκεί! Βέβαια η λύση δεν είναι τα σκουπίδια να παραμείνουν στο Μουζάκι Ηλείας και καλά έκαναν οι κάτοικοι και ξεσηκώθηκαν(αν και κάπως καθυστερημένα) είναι καιρός να απαιτήσουμε εδώ και τώρα όλοι μαζί την δημιουργία των ΧΥΤΑ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
www.kamena.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση και δημοτική αρχή το σωστό θα ήταν να τα βρούν για το καλο του τόπου μας!για τα σκουπίδια καλο είναι να ξεχάσουν την θέση κοντα στην πεύκη και να κάτσουν χάμω να βρουν μια λύση!