ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ENΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ




Κλόουν. Επικίνδυνος κλόουν.

Αντί να σιωπήσει απο σεβασμό στο πόνο των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν τα δεινά της διεφθαρμένης εξουσίας και των πολιτικών σαν και του λόγου του-αυτός με τον Βενιζέλο δεν φρόντισαν να παραδώσουν αθώους τους εμπλεκόμενους στα αρρωστημένα εξοπλιστικά πρώην υπουργούς εκμεταλλεύομενοι την ανεπάρκεια και την κουτοπονηρία του Τραγάκη;-κελαηδάει απο κανάλα σε κανάλα.

Είναι ο πιο δεινός ανταγωνιστής της Μαριλίζας Ξενογιανακοπούλου σε τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο Λοβέρδος, ενώ βάζει την υπογραφή του κάτω απο την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων και την επιστροφή της χώρας σε πληβείους και κολλήγους, βγαίνει στη συνέχεια στα κανάλια και υποδύεται τον Βασιλάκη Καίλα.

Η μάλλον ενώ βρίσκεται στα κανάλια, υπογράφει στη διαδρομή ανάμεσα στο Μέγκα και τον Σκάι, την θανατική καταδίκη εκατομμυρίων εργαζομένων της χώρας και των οικογενειεών τους, οδυρόμενος με κροκοδείλια δάκρυα.

Τουλάχιστο ο έτερος ανεκδιήγητος κος Παπακωνσταντίνου, ως γνήσιο κολλεγιόπαιδο με κρύο αίμα και φλώρικη συμπεριφορά, παραδίδει δίχως αντίσταση την Ελλάδα στα βιτσιόζικα αφεντικά του της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Σ αυτά τα άρρωστα μυαλά που την έχουν δει ημίθεοι, ενώ δεν είναι παρά κάτι χαμένα κορμιά που αναζητούν την ηδονή στη ψευδαίθηση οτι κυβερνάνε τον πλανήτη, τη  στιγμή που  φαντασιώνονται πέντε αράπηδες μαζί, να τους πηδάνε.

Την γελοιότητα της συμπεριφιράς του Λοβέρδου, κατέγραψε πολύ σωστά ο Τσίπρας στη Βουλή.

Ηταν μια απο τις καλύτερες στιγμές του Αλέξη, δεν το συζητώ.

Αντί οι Λοβέρδοι απο σεβασμό στο πόνο του κόσμου να σιωπήσουν τόχουν ρίξει στη τηλεπασαρέλα της ανοησίας με τη βουλιμία της Τένιας Μακρή.

Φυσικά ο κόσμος πληρώνει τη μαλακία του, να κάνει υπουργούς και πρωθυπουργούς όλα αυτά τα νούμερα που μας κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες.


Μόνο που οι κ.κ Λοβέρδος, Παπακωνσταντίνου και ο ηττημένος απο τους εισαγγελείς Καστανίδης, όπως ο κερατάς, θα μάθουν τελευταίοι οτι είναι απλά πολιτικά πτώματα που προχωρούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: