ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Επεισοδιακή η επιστροφή του Κώστα Βαξεβάνη από την Ηλεία!


Στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος (που αναφέρει ως πηγές το thebest.gr και το isthmos.gr) αναφέρονται τα εξής:
Σοβαρό επεισόδιο στα διόδια του Ρίου χθες, όταν ο Κώστας Βαξεβάνης αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια και στην προσπάθεια του να σηκώσει την μπάρα, διαπίστωσε πως αυτή ήταν μπλοκαρισμένη και... δεν μπορούσε να φύγει!

"Πανελλήνιες διαστάσεις λαμβάνει το επεισόδιο που προκλήθηκε χθες στα διόδια του Ρίου, όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης πήγε να σηκώσει την μπάρα των διοδίων, αρνούμενος να πληρώσει. Τότε έκπληκτος διαπίστωσε πως οι μπάρες ήταν μπλοκαρισμένες.

Ο δημοσιογράφος φανερά ενοχλημένος, υποστήριξε πως είναι παράνομο το μπλοκάρισμα της μπάρας, αφού από το σύνταγμα απαγορεύεται το μπλοκάρισμα της διέλευσης των εθνικών οδών, ανεξάρτητα με το αν κάποιος θα πληρώσει, μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας.

Τελικά ο δημοσιογράφος πλήρωσε αλλά τόνισε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Στο σημείο βρέθηκε και αστυνομικός. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το Patra tv."


Ακούστε τα όσα είχε πει ο Κώστας Βαξεβάνης, το βράδυ του Σαββάτου στα Λεχαινά, για τα διόδια και το κίνημα "Δεν Πληρώνω" με ένα κλικ στα "σχετικά άρθρα" -και δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ της Πένυς Μακρή στοPatratv για το χθεσινό επεισόδιο στα διόδια:

Δεν υπάρχουν σχόλια: