ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Σπρωξ της Ηλείας



Αγρότισσα της Ηλείας κατήγγειλε πριν από λίγο μεγαλοπαράγοντα για απόπειρα βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η 32χρονη αγρότισσα πήγε στο χωράφι, ο φερόμενος ως δράστης πετάχτηκε γυμνός από παρακείμενη γούρνα και επεχείρησε δια της βίας να έλθει σε συνουσία μαζί της.
Όμως η νεαρή γυναίκα αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή. Τότε το υψηλόβαθμο στέλεχος, κραδαίνοντας το... στέλεχος του, την κυνήγησε μέσα στα αυλάκια του οργωμένου χωραφιού. Ο μεγαλοπαράγοντας (ονόματι Σπρωξίδης Κανόπουλος) τη γράπωσε και την έσυρε στη γούρνα, αλλά τελικά η 32χρονη κατάφερε να διαφύγει και να καλέσει την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι, πάνω στη βιασύνη του να διαφύγει της σύλληψης, ο φερόμενος ως δράστης είχε ξεχάσει στο σημείο το κινητό του τηλέφωνο, τον σωφέρ του και πέντε με έξι γυμνούς ψηφοφόρους του, άνευ των αιμορροϊδων τους, που είχαν πάει νωρίτερα να του ζητήσουν ρουσφέτι.

Κατόπιν οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, όπου ο μεγαλοπαράγoντας είχε επιβιβαστεί στην πτήση για Πάτρα (άγνωστο γιατί προτίμησε το ολοκαίνουριο αεροδρόμιο αντί για την άρτια Ε.Ο. Πατρών - Πύργου) και τον συνέλαβαν.



Μετά από τηλεφωνήματα, emails, fax, τηλεγραφήματα και έναν έφιππο καουμπόη που κατέφθασε στην Ηλεία κομίζοντας σχετική αλληλογραφία, ο Σπρωξίδης Κανόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η αγρότισσα συνελήφθη γιατί, εκτός του ότι τον προκάλεσε σεξουαλικώς με το τσεμπέρι της, επιπροσθέτως δεν δέχθηκε να παίξει το ρόλο της κάλπης και να τον αφήσει να την ψηφίσει (άσε που εκείνη δεν τον είχε ψηφίσει ποτέ κατά το παρελθόν, η άτιμη).


Αυτά.
Ηλιάτορας

Υ.Γ.Μια πλάκα κάναμε, με αφορμή αυτή την είδηση. Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί στην πραγματικότητα είμαστε όλοι μας "αγρότισσες" (και "καμαριέρες") χρόνια τώρα. Με τη διαφορά ότι δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το βιασμό...
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: