ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

 χώρα μας σήμερα βιώνει την χειρότερη φάση της μεταπολιτευτικής της περιόδου. Και αυτό δεν οφείλεται τόσο στο μεγάλο μας οικονομικό έλλειμμα, αλλά κυρίως στο τεράστιο «έλλειμμα δημοκρατίας», που παρουσιάζουν τα τελευταία πολιτικά δρώμενα:
Έχουμε ένα «φερέφωνο» πρωθυπουργό και έναν υπουργό οικονομικών οι οποίοι μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους για σημαντικά θέματα, μετατρέποντας το κοινοβούλιο σε βουλή περιορισμένης ευθύνης και τους βουλευτές σε εντολοδόχους του ΔΝΤ.
Υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία δεν χαίρει της δημοκρατικής νομιμοποίησης, καθώς πράττει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά, τα οποία ενέκρινε προεκλογικά ο Ελληνικός λαός. Και ενώ δεν τολμά να κάνει λόγο για λαϊκή συναίνεση, από την άλλη επιζητεί διακαώς την συναίνεση-συνενοχή της αντιπολίτευσης.
Αφαιρούνται από το ελληνικό λαό κατοχυρωμένα κοινωνικά δικαιώματα (εργασία, υγεία, παιδεία, ασφάλεια κ.α.), για να σώσουν τα χρήματα των τοκογλύφων δανειστών της χώρας μας.



Έχουμε ξεκάθαρα μια κυβέρνηση εθνικής προδοσίας, η οποία:

  • προδίδει κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας
  • προδίδει κάθε έννοια Δημοκρατίας
  • προδίδει τον ίδιο της τον προεκλογικό εαυτό.


Καλούμε:

  • Όλους τους συμπολίτες μας να ξεπεράσουν την «πολιτική κατάθλιψη», την οποία εντέχνως το σύστημα τους δημιουργεί με την οικονομική κινδυνολογία, και να ενδυναμώσουν κάθε κινηματική μορφή αντίδρασης κατά της μοντέρνας δικτατορίας. Γνωρίζουμε ότι ο επίσημος συνδικαλισμός δεν ανταποκρίνεται στις περιστάσεις. Γνωρίζουμε όμως ότι η μόνη σίγουρη ελπίδα είναι ο ξεσηκωμός του απλού λαού.
  • Τις τοπικές δημοτικές αρχές να σταθούν αρωγοί στον δίκαιο αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών τους και όχι να μετατραπούν σε «φοροεισπράκτορες» της ληστρικής κρατικής μηχανής.
  • Τους οργανωμένους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος να μην στηρίζουν αυτή τη δωσίλογη κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ που ονειρευόσαστε το 1981 δεν σας επιτρέπει να σας μετατρέπουν σε μια «σύγχρονη ΕΟΝ».
  • Τους βουλευτές του νομού να μην στηρίζουν οποιαδήποτε «μνημονιακή κυβέρνηση», είτε αυτή που έχουμε τώρα είτε αυτή που έχει στο μυαλό του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: