ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Αποψίλωσαν την Πάρνηθα στο ύψος της Μαλακάσας



Υλοτόμηση στην περιοχή της Μαλακάσας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, εντόπισε σήμερα την 2η Κυριακή των εκλογών το ελικόπτερο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και η δραστηριότητα σταμάτησε, ενώ εξετάζεται αν υπάρχει άδεια από το δασαρχείο.

Η υλοτόμηση έγινε κοντά στην περιοχή όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το Τεχνολογικό Πάρκο Ακρόπολις - Τεχνόπολις. 


Δείτε την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τύχη έβλεπα ΣΚΑΙ εκείνη την ώρα και έπεσα πάνω σ’ αυτό… Έφυγα για να πάω στην διαμαρτυρία των καλλιτεχνών και στο δρόμο μου ήρθε η εξής ιδέα: Να πάμε ΟΛΟΙ στην Πάρνηθα και να «περιφράξουμε» (τύποις) κάποια δέντρα. Να κρεμάσουμε ένα ταμπελάκι που να γράφει «Ιδιοκτησία Σ. Λυγερού. Ο ιδιοκτήτης απαιτεί η ιδιοκτησία του να παραμείνει δάσος». Όλοι, με ονοματεπώνυμο, να δηλώσουμε το ίδιο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε σήμερα το δάσος μας, την περιουσία μας, το οξυγόνο που μας αναλογεί από καταπατήσεις είναι ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
(Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε μία καλεσμένη «βρήκαν ελεύθερο το έδαφος, τώρα που το κράτος υπολειτουργεί λόγω των εκλογών». Και απαντά ένας άλλος καλεσμένος «ναι, ενώ όλο τον άλλο καιρό λειτουργεί κανονικά»!!!!! Επίσης να προσθέσω ότι ενημέρωσα για την καταπάτηση την ομάδα πολιτών που παλεύει για την Πάρνηθα και μου απάντησαν «δεν ήμουν σπίτι δυστυχώς, δεν μπόρεσα να δω το ρεπορτάζ. Αστυνομικοί καταντήσαμε»!!!!!).
http://drflight.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html εδώ μπορείτε να δείτε 2 πολύ ωραίες φωτογραφίες, πριν και μετά.