ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

"Noκ άουτ" δυο κλειστά γυμναστήρια στην ΗΛΕΙΑ

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο Ολυμπιονίκης φέτος περιφέρεται ως τσιγγάνος σε Πύργο, Αμαλιάδα, Λεχαινά καθώς δεν έχει έδρα... Ελάτε να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό, για να δείτε και την....οργάνωση που έχουμε ως λαός...
* Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιονίκης έδινε ζωή στο κλειστό γυμναστήριο της Κρέστενας. Και το λέω αυτό επειδή πριν κανά 5άρι χρόνια η Ελληνική Πολιτεία αποφάσισε να φτιάξει γυμναστήριο στην Κρέστενα, σε μια πόλη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ή ΒΟΛΕΪ.

* Και το ενδιαφέρον του κόσμου εκεί είναι τόσο μεγάλο για τα αθλήματα Σάλας, που ακόμα δεν έχουν "μαζευτεί" 5 άτομα - παρέα να φτιάξουν μια ομάδα να συμμετάσχουν στη Γ' ΕΣΚΑΗ!!!

* Και από ότι μαθαίνω, επειδή υπάρχει αδιαφορία από τους πολίτες του Δήμου, ο Δήμαρχος κάνει κινήσεις με έναν γυμναστή να φτιάξει ομάδα.... Το κλειστό της Κρέστενας να σημειώσουμε ότι διαθέτει μέχρι και ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, "λάφυρο" του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε εκεί.

* "Και καλά γιατί δεν παίζει εκεί ο Ολυμπιονίκης", θα μου πεις με το δίκιο σου. Η απάντηση είναι απλή: Γιατί δεν έχει μεριμνήσει ο Δήμος, η επιτροπή Σταδίου (δεν ξέρω αν υπάρχει και δεν με ενδιαφέρει), ο αντιδήμαρχος ή ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΕΛΟΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, να φτιάξει τις νέα διαγράμμιση στο παρκέ!!!!!!!!


* Μάλιστα κύριοι! Η Ελληνική Πολιτεία έφτιαξε ένα κλειστό γυμναστήριο σε πόλη που δεν διαθέτει ομάδες αθλημάτων σάλας, του τοποθέτησε μέχρι και κλιματισμό, αλλά αυτό το γυμναστήριο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ!

* Και γιατί να ενδιαφερθεί από τη στιγμή που δεν έχει ομάδα η πόλη; Ο Ολυμπιονίκης έπαιζε...

* Πάμε τώρα και στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο Ώλενας στο Καράτουλα, το οποίο - θεωρητικά - και αυτό θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον Ολυμπιονίκη ή κάποια ομάδα από Πύργο. Το ξέρετε κύριοι ότι και αυτό το γυμναστήριο, στα εγκαίνια του οποίου ήρθαν επίσημοι και επίσημοι από Αυστραλίες, Ερυθρούς Σταυρούς από τον Άρη και τον Κρόνο και όλο το Σύμπαν μαζί, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ;

* Ξέρετε κύριοι γιατί; Επειδή το νέο γυμναστήριο παραδόθηκε στο Δήμο με τις παλιές γραμμές!!! Δεν μπορεί να γίνει λοιπόν ούτε εκεί αγώνας μπάσκετ!!!!!!!! Μας μάραναν τα εγκαίνια και τα φρου φρου και αρώματα.

* Ένας σχετικός Χριστιανός δε βρέθηκε να πει του κατασκευαστή "να φτιάξουμε τις νέες γραμμές". Αλλά ποιος να του το πει από τη στιγμή που στο δήμο Ωλένης ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΛΑΣ.

* Αυτοί είμαστε κύριοι... και γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Φτιάξαμε στην Ηλεία δυο κλειστά γυμναστήρια ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!! Φτιάξαμε στην Ηλεία δυο κλειστά γυμναστήρια σε περιοχές που δεν υπάρχουν σύλλογοι ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΑΛΑΣ και αφήσαμε άλλες περιοχές που δεν είχαν "μπάρμπα". Βαρθολομιό, Κυλλήνη, Γαστούνη (κατασκευάζεται τώρα) και Ολυμπία (είναι έτοιμο προς παράδοση) έχουν ομάδες χρόνια τώρα αλλά δεν έχουν ή δεν είχαν για χρόνια κλειστό γυμναστήριο...

Ο εύστοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: