ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ! "Χάθηκαν" δρόμοι στην Ωλένη Ηλείας!


Σ

ε βομβαρδισμένο τοπίο μετατράπηκε η αγροτική οδοποιία του Δήμου Ωλένης από την ξαφνική διαρκή νεροποντή που κράτησε πάνω από 12 ώρες.
Τα μηχανήματα του Δήμου από νωρίς το πρωί έπιασαν δουλειά προκειμένου να δώσουν προσωρινή λύση στα προβλήματα ενώ στον προγραμματισμό του Δήμου υπάρχουν έργα που θα εξασφαλίσουν την μόνιμη λύση των προβλημάτων στις περιοχές που υπάρχει ανάγκη.


Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι του Γουμέρου άρχισαν να μετρούν «πληγές» στο αγροτικό δίκτυο. Σε κάποιες περιοχές οι δρόμοι μετατράπηκαν σε βούρκο από λάσπες ενώ υπάρχουν και σημεία που οι κατολισθήσεις μείωσαν στο μισό το πλάτος του δρόμου.
Ο συγκεκριμένος δε δρόμος στην περιοχή «Ζωνάρια» όπως εξηγούν οι κάτοικοι, οδηγεί στις περιουσίες 50 περίπου οικογενειών που χθες δεν είχε τη δυνατότητα να φτάσει με μεταφορικά μέσα.
Οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για πρόβλημα δεκαετιών για το οποίοι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να δώσουν οριστική λύση γιατί οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες είναι αγανακτισμένοι ενώ όταν πιάνει χειμώνας κάνουν το σταυρό τους να μη βρέξει και δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: