ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη ανταπόκριση στον Πύργο Ηλείας

Ευρεία πολιτική παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο τετράμηνο στην πόλη του Πύργου. Στόχος της η άμεση επικοινωνία με τους εργαζόμενους - αγρότες - νέους του Δήμου και η παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του Μετώπου, για ανατροπή της συντονισμένης αντεργατικής επίθεσης κεφαλαίου - κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ.

Μέλη της Τοπικής Επιτροπής επεσήμαναν στο Πριν τη θετική ανταπόκριση που συνάντησαν στις περιοδείες τους σε 30 και περισσότερα χωριά από τα 49 που συναπαρτίζουν πλέον το Δήμο Πύργου. Αξίζει να σημειωθεί η ανταπόκριση της πολιτικής πρότασης του Μετώπου σε υποστηρικτές - φίλους των κομμάτων της ρεφορμιστικής Αριστεράς, που αναζητούν μία διαφορετική αριστερή πολιτική, που θα μπορεί να δώσει νικηφόρα προοπτική στους αγώνες της περιόδου. Από σημαντικό αριθμό πολιτών εκφράστηκε και η διάθεση, να στηρίξουν - συμμετάσχουν και στην εκλογική παρέμβαση της επαναστατικής Αριστεράς στο Δήμο Πύργο.



Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε τον Αύγουστο, τονίστηκε ότι στο ψηφοδέλτιο, στη συγκρότηση του οποίου θέλει να συμβάλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «δεν χωράνε μόνο τα μέλη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Μετώπου». Επιδιώκεται «να δοθεί βήμα σε κάθε μάχιμη συλλογικότητα, σε όλους τους αγωνιστές για την ενίσχυση του εργατικού, αγροτικού και λαϊκού κινήματος για τη δημιουργία των όρων και των προϋποθέσεων ρήξης με την πολιτική του κεφαλαίου, ΕΕ, κυβέρνησης
».


ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: