ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ»

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ 


ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ

Καταπέλτης εναντίον του έκπτωτου πλέον δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, είναι η απόφαση του δικαστηρίου που συζήτησε την αγωγή εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη. Η αγωγή έγινε από τον Πανταζή Χρονόπουλο μετά την εκπομπή που αποκάλυπτε τα έργα και τις ημέρες του στην Ηλεία. Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την αγωγή ως σημαία κατά της εκπομπής αντί των απαντήσεων σε όσα αποκαλύφθηκαν. Σε συνεντεύξεις του μάλιστα σε τοπικές εφημερίδες είχε χρησιμοποιήσει απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηριαμούς: “το κάλπικο κουτι της Πανδώρας” “η στημένη εκπομπή”, “ο συκοφάντης Βαξεβάνης”
Το δικαστήριο λοιπόν που συζήτησε την αγωγή Χρονόπουλου την απέρριψε σημειώνοντας χαρακτηριστικά :
“Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ η οποία προβλήθηκε στις 30-10-2007, δεν είναι ψευδή και συκοφαντικά, παρά τα αντίθετα υποστηριζόμενα από τον ενάγοντα (Χρονόπουλο). Όσα ειπώθηκαν από τον δεύτερο των εναγομένων (Βαξεβάνη) στην προαναφερθείσα εκπομπή είναι αληθή και ήταν επιτρεπτά και αναγκαία για την πληροφόρηση ενημέρωση και κατατόπιση του κοινού”

Ο Χρονόπουλος βεβαίως, μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής  και τις απειλές εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη έχει καταδικαστεί για τρία αδικήματα και έχει επίσης ασκηθεί εναντίον του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας. 
ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: