ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Βρέθηκε η λύση του μυστηρίου στην Ηλεία.... Εσπασαν το φράγμα του ήχου!!!!!

Χ
ιλιάδες ευφάνταστα σενάρια διατυπώθηκαν σήμερα το πρωί στον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή έως τα Λεχαινά, όπου έγινε αντιληπτός ο ισχυρός κρότος που συνοδεύτηκε με το φαινόμενο του συντονισμού.
Όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στο ότι κάποιο μαχητικό αεροσκάφος, έσπασε το φράγμα του ήχου, με τις παραπάνω συνέπειες και τον πανικό στους κατοίκους του νομού. 
Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν καθώς δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις κυρίως απορίας απο πολίτες, που είχαν πανικοβληθεί. Το σενάριο της έκρηξης σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία ή την περιοχή της Παλιάς Αγοράς, ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, ενώ οι περισσότερο υποψιασμένοι υποστήριζαν πως αν ο ισχυρός κρότος που ακούστηκε έως τον Ηλειακό κάμπο, οφειλόταν σε έκρηξη στον Πύργο, τότε θα έπρεπε να έχει διαλυθεί η μισή πόλη τουλάχιστον. Τόσο απο την Αστυνομία όσο και από την Πυροσβεστική έγινε έρευνα μέσω των κατά τόπους υπηρεσιών και πουθενά στο νομό δεν καταγράφησαν συνέπειες μιας πιθανής έκρηξης. Αν και από την πλευρά της 117 Πτέρυγας Μάχης δεν επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο γεγονός, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως κάποιο μαχητικό αεροσκάφος με την ταχύτητά του, έσπασε το φράγμα του ήχου. Φαινόμενο που και στο παρελθόν έχει επαναληφθεί. 
http://alfanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: