ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ
 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 5 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ ΗΛΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ



Η κοινή άσκηση Ελλάδας και Ισραήλ γίνεται με επίκεντρο την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας και προβλέπει επιχειρήσεις σε ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου και στην περιοχή του Ιονίου. Δεν έχει τίποτα κοινό με την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, αντίθετα αποτελεί απαράδεκτη άμεση εχθρική πράξη και ενεργό συνδρομή σε επιθετική ενέργεια κατά κρατών και λαών, αφού συμμετέχει και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία. 
Είναι πρόκληση για το λαό η ελληνική κυβέρνηση με την ανοχή – στήριξη  της ΝΔ να προχωρά σε κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ, την ίδια στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας.
    Η «στρατηγική συνεργασίας» Ελλάδας – Ισραήλ είναι μέρος της νέας ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Βαθαίνει την εμπλοκή της χώρας στους ενδοϊμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς. Εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τον ελληνικό λαό και τους λαούς στην περιοχή.
    Επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ για το πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που ενεργά συμμετέχει και στηρίζει τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, το ΝΑΤΟ και τα σχέδιά του για μια «νέα Μέση Ανατολή».
    Καλούμε το λαό του Μοριά να ξεσηκωθεί. Να πάρει μέρος στην κινητοποίηση της Τρίτης στην Ανδραβίδα, που εξελίσσονται οι ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις, ν’απαιτήσουμε ν’ακυρωθεί αμέσως αυτή η προκλητική άσκηση. 
Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα για το πόσο επικίνδυνα είναι τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τα  συμφέροντά του, αφού παίρνουν ενεργά μέρος στους ενδοϊμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς.
    Να τα εγκαταλείψει και να εκφράσει μαζικά αποφασιστικά την καταδίκη τους και με ψήφο. Να ενισχύσει αποφασιστικά τη Λαϊκή Συσπείρωση, τους συνδυασμούς που στηρίζει στην Περιφέρεια και στους Δήμους το ΚΚΕ.
    Ο λαός δεν έχει πει την τελευταία λέξη και μπορεί, έχει τη δύναμη να τους χαλάσει τα σχέδια, να τους δυσκολέψει και τελικά ν’ανατρέψει αυτή την πολιτική. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: