ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συγκεντρώσεις Λαϊκής Συσπείρωσης

Συγκεντρώσεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς πραγματοποίησε, χθες Πέμπτη 21/10/10,  η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής το Νίκο Καραθανασόπουλο, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.
          Συναντήσεις έγιναν με τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Πύργου. Σχολεία που στεγάζονται σε κοντέινερς σε απαράδεκτες συνθήκες  για παιδιά και εκπαιδευτικούς.
Επίσης, έγινε συνάντηση στη Φαρμακαποθήκη Αμαλιάδας με τους εργαζόμενους. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισαν ότι: όσο το φάρμακο είναι εμπόρευμα στα χέρια των μονοπωλίων και οι εργαζόμενοι σ’αυτό θα δουλεύουν με τη δαμόκλειο σπάθη είτε της απόλυσης είτε των ελαστικών σχέσεων εργασίας.
Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση επισκέφθηκε δυο εργασιακούς χώρους: την Κεραμοποιία του Αριστειδόπουλου και την Καραμελοποιία Γαστούνης. Τονίστηκε ότι με το βλέμμα στραμμένο την επομένη των εκλογών και με κριτήριο την ίδια την πείρα τους θα ενισχύσουν αποφασιστικά τη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίξει το ΚΚΕ. Την επομένη των εκλογών νέος γολγοθάς περιμένει τους εργαζόμενους. Χρειάζονται ισχυρό κίνημα και καταδίκη των υποψηφίων που στηρίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Το πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου να πέσει όσο γίνεται κάτω σε ποσοστό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Δημάρχου Πύργου και εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ και της «Δημοκρατικής Αριστεράς». Ο κ. Μάκης Παρασκευόπουλος   την προηγούμενη της κεντρικής συγκέντρωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης έδωσε εντολή στα συνεργεία του Δήμου να κατέβουν όλες οι αφίσες που την προπαγάνδιζαν. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας ότι αυτό που φοβούνται είναι η λαϊκή πάλη και η ισχυρή λαϊκή συσπείρωση. Τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ φοβούνται και γι’αυτό προσπαθούν να τους φιμώσουν. Πήραν, όμως, απάντηση από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι συμμετείχαν σε μια πετυχημένη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Πύργου.
Συνέχιση δραστηριοτήτων:

Σάββατο 23/10/2010
·         7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Κρεστένων, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κάγκουρας Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινος-Κρεστένων και ο Γιώργος Καραπάνος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Ηλείας.
·         8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Εφύρας στην Πηνεία θα μιλήσει ο Άγγελος Κολόσακας υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας.
Δευτέρα 25/10/2010
·         10 το πρωί θα επισκεφθεί το ΕΠΑΛ Κρεστένων ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Δημήτρης Κάγκουρας.
·         12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κρεστένων, θα μιλήσει η Θεοδωρακοπούλου – Γεροπαναγιώτη Κατερίνα μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και  υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος.
·         1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στα καταστήματα του Πύργου με επικεφαλής το Γιώργο Καραπάνο υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νομού Ηλείας
·         8 μ.μ. στο Κοινοτικό Γραφείο Σαβαλίων θα μιλήσει η Θεοδωρακοπούλου – Γεροπαναγιώτη Κατερίνα μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και  υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος.
Τρίτη 26/10/2010 ώρα 7 μ.μ. θα μιλήσει στο Επιτάλιο ο Χρήστος Γιάνναρος υποψήφιος Δήμαρχος Πύργος.

Πύργος   22-10-2010 

Δεν υπάρχουν σχόλια: